Vrste tlakova

Provjera tlaka u gumama
Zašto dolazi do niskog krvnog tlaka? Sami razlozi niskog tlaka mogu biti različiti. Od dehidracije do raznih medicinskih poremećaja. Kako bi se liječio nizak krvni tlak, potrebno je otkriti sam uzrok i liječiti uzrok, a s njime će se onda i smanjiti krvni tlak.

Briga o gumi Tlak u gumama Tlak u gumama može utjecati na upravljivost, skretanje, kočenje i učinkovitu potrošnju goriva automobila. Guma napuhana pogrešnim tlakom istrošit će se brže i može ugroziti vašu sigurnost.

srčani tlak 100

Redovito kontrolirajte gume To je važno činiti budući da gume stalno gube tlak. Čak i u idealnim uvjetima gube oko 0, bara po kvadratnom inču psi svaki mjesec, a taj broj raste s porastom temperature. Dakle, kontrolirajte tlak u gumama barem jednom mjesečno, a dok to činite, dobro promotrite gazni sloj.

stupanj 2 hipertenzija ub

Ako ne znate koji je preporučeni vrste tlakova, podatak o tome možete pronaći u priručniku za vlasnika ili na boku gume. Kontrola tlaka Upotrijebite manometar.

ajurveda lijek za hipertenziju

Kupite manometar ili upotrijebite manometar kod vulkanizera. Učinite to kad su gume hladne, budući da se zagrijavaju dok vozite i to može utjecati na očitanje. Pokušajte to napraviti odmah ujutro.

hipertenzivna angiopatije i hipertenzije

Odvrnite kapicu ventila i postavite manometar preko ventila. Ne zabrinjavajte se ako čujete pištanje. To je normalno.

vrsta hipertenzija 2-a

Očitajte tlak na manometru i usporedite ga s preporučenim tlakom za vašu gumu u barima ili funtama po kvadratnom inču Ako je potrebno, uvedite više zraka pomoću vlastitog zračnog kompresora ili posjetite vulkanizera.

Ponovno kontrolirajte tlak vrste tlakova i provjerite vrijednost prema specifikacijama proizvođača. Ponovno stavite kapice ventila na svaku gumu.

Ravnoteža je narušena

Kontrolirajte svaku gumu. Ako tlak u gumama previše pada, upitajte vulkanizera za pomoć. To je moguće zbog pogrešno postavljenih naplataka ili neispravnog ventila.

žuta trava u liječenju hipertenzije

Pronađi gumu.

Možda se pitate