Udžbenik hipertenzija

HIPERTENZIJA U TRUDNOĆI

Novi udžbenik: Dentalna medicina starije dobi Pozivamo Vas na predstavljanje udžbenika Dentalna medicina starije dobi u praksi, autor Adnan Čatović i suradnici u ponedjeljak Iz Uvodnika Starenje je univerzalan biološki proces povezan s kontinuiranim i progresivnim promjenama na mikroskopskoj i makroskopskoj razini.

udžbenik hipertenzija

Vanjski znakovi starenja uočavaju su ponajprije na našem izgledu, ali i na našem unutarnjem stanju; posebice su promjene vidljive nakon Na izgled pojedinca, kvalitetu i trajnost njegova života, pa i na trajnost kvalitetne starosti, svakako utječe način života, navike, genetika, ali i sistemske, maligne i druge bolesti. Starijih je osoba među nama sve više, a i sve je više istraživanja koja se bave različitim aspektima starenja.

udžbenik hipertenzija

Zanimljivost knjige ne određuje broj stranica već kvaliteta napisanog teksta; stoga zahvaljujem svim kolegicama i kolegama na njihovim izuzetno kvalitetnim tekstovima kojima su pridonijeli da udžbenik hipertenzija udžbenik pruži čitatelju niz vrijednih podataka o starijim osobama i njihovim zdravstvenim tegobama.

Udžbenik je namijenjen svima koji se bave osobama starije životne dobi: od studenata u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi do doktora dentalne medicine i medicine u kliničkoj praksi, preko socijalnih radnika i medicinskih sestara do pomoćnog medicinskog osoblja i oralnih higijeničara, koji njeguju zdrave, nemoćne i bolesne starije osobe.

Kritiku ili pohvale za učinjeno prepuštam čitateljima.

udžbenik hipertenzija

Koristim udžbenik hipertenzija posebno zahvaliti direktorici Medicinske naklade, Anđi Raič, prof. Adnan Čatović, dr.

Na predstavljanju će govoriti: autor: prof.

udžbenik hipertenzija

Goranka Prpić-Mehečić, dr. Dragutin Komar, dr. Anton Šmalcelj, dr.

udžbenik hipertenzija

Možda se pitate