Tlak 150/90.

tlak 150/90
Greta Cindrić Bogdan, dr. Vaši prisutni faktori rizika koji se međusobno potenciraju, a ne zbrajaju svrstavaju Vas u visokorizične osobe za nastanak srčano-žilne bolesti.

Prije toga sam zvala svog ginića i pošto zivim na otoku rekao mi je da me odmah vode do najblize bolnice KBC Rijeka i tako je i bilo. Tamo su mi uzeli mokraću u kojoj nije bilo bjelančevina i smjestili me na promatranje.

sta skida visok pritisak kristal lijek za hipertenziju u kharkov

To njihovo promatranje se svelo na to da su mi izvadili krv i u roku 36 sati koliko sam boravila u bolnici napravili su mi utz,pregled i izmjerili su mi tlak 5 puta, jednom u jutro i dva puta na večer. Svaki put dijastolički tlak mi je bio okotek jučer ujutro nešto nizi.

lasolvan hipertenzija možete haringe u hipertenziji

Negdje oko podne su me otpustili doma i rekli su mi da nema razloga za zabrinjavanje, da mjerim tlak i da se javim internisti. Došla sam doma, opuštenija i sretnija i odmah odjurila svom giniću, a on umalo nije pao u nesvjest.

Visoki krvni tlak - uzroci, simptomi, liječenje

U tlak 150/90 po njegovim riječima prijeti mi preklamsija i da mi nisu nikakve pretrage napravili. Opet sam bila u komi.

lijeve klijetke hipertenzija je opasno ne dobivaju hipertenzije

Sutra ili prekosutra dolazim u Zg kontaktirala sam sa jednim liječnikom iz SV. Duh gdije bi me trebali obradit kako treba. Nadam se da će biti sve ok. Drzite mi fige i molim Vas ako netko nesto tlak 150/90 zna o osoblju i doktorima i njihovoj zalozenosti da mi javi.

Možda se pitate