Sluha hipertenzije. Hipertenzija

Arterijska hipertenzija
Budući da medicina ne može utjecati na gene, moguće je voditi zdrav način života radi boljeg zdravlja. Ova bolest pridonosi deformaciji kralješaka i intervertebralnih diskova, što dovodi do povećanog pritiska na krvne žile cervikalne regije. Kao rezultat toga, postoji kršenje opskrbe krvi u mozgu, srednjem i unutarnjem uhu, izlijevanje venske krvi. Osim pulsacije, kod osteohondroze, pacijent često ima bolove u stražnjem dijelu glave, vratu, sljepoočnicama, poremećaj vida, pojavljuje se nesanica, ukočenost u području vrata maternice, pogoršanje pamćenja.

Izloženost buci tako je jedna od najčešćih opasnosti na radnom mjestu. Tijekom posljednjih godina, znanstvenici su dokazali da izloženost buci ne utječe samo na sluh.

bol u prsima i hipertenzije

Studije su tako zaključile da izlaganje buci može negativno utjecati na kardiovaskularno zdravlje, pa čak i na probavu. Autori nedavne studije koja se nalazi u Plos One odlučili su se usredotočiti na učinak buke na hipertenziju, prenosi Medical News Today.

visoki tlak dijeta

Možda te zanima Može li stevija sniziti krvni tlak i spriječiti karijes? Hrana Izloženost buci i krvni tlak Trenutno više od milijuna odraslih u Sjedinjenim Američkim Državama ima visoki krvni tlak. Ranije studije istraživale su povezanost između izloženosti buci i hipertenzije, ali su rezultati do sad bili nedosljedni.

Provereni recept za poboljšanje sluha.

Autori cervicalgia i hipertenzija studije smatraju da je to dijelom zbog težine kvalificiranja ukupne izloženosti buci tijekom desetljeća. U posljednjem istraživanju znanstvenici su imali pristup podacima  Ove su informacije proizašle iz ankete radnika u Chengduu u provinciji Sichuan u Kini.

Kao što se i očekivalo, učestalost gubitka sluha povećala se zajedno s brojem godina koje su sudionici proveli radeći izloženi buci.

ako moje srce bol

Oni vjeruju da je to zbog sluha hipertenzije što su muški radnici često izloženi većoj buci od žena. Dodatna istraživanja Autori naglašavaju da je navedeno istraživanje zapravo studija presjeka - što znači da sudionike istraživanja nisu pratili više godine.

Također, autori su naveli da njihova analiza nije mogla uzeti u obzir neke varijable koje također  utječu na rizik od hipertenzije, a sluha hipertenzije su pušenje i unos alkohola.

Unatoč tome, dobiveni rezultati prikazali su povezanost između buke i povišenog krvnog tlaka, no kao i u ostalim studijama, više istraživanja morat će se provesti kako bi se dodatno determinirali uzroci i posljedice.

omega-3 liječenje hipertenzije

Možda se pitate