Mjerač pritiska, ,,BOSO” SE POKAZAO KAO NAJBOLJI NADLAKTIČNI MJERAČ KRVNOG PRITISKA

mjerač pritiska

Koriste se sita odnosno okviri preko kojih je napeta svila, na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv.

Najbolji poređači krvnog pritiska nadlaktice u poređenju

Povlačenjem boje raklom preko svile sitne čestice prolaze kroz tiskanu površinu ostavljajući otisak zadanog motiva.

Nudi mogućnost tiska na ravne i zaobljene predmete.

KG skraćeno Boso je njemački proizvođač mjerača krvnog pritiska sa preko godina dugom tradicijom.

Idealna metoda za tisak na male predmete poput olovaka, upaljača, privjesaka, šalica, pepeljara i sl. Moguć je tisak na manje količine. Tisak se radi iz cmyk-a zbog čega su moguća manja odstupanja od PMS vrijednosti.

poput glavobolje i hipertenzije

Najčešće se koristi za tisak na ravne površine, odnosno na predmete poput plastičnih kemijskih olovaka, USB stickova, notesa, prijenosnih punjača i slično. Sublimacijske boje su specijalne boje koje karakterizira sposobnost da pri temperaturi od °C i °C prelaze iz čvrstog stanja u plinovito, bez prelaska u tekuće stanje. Najčešće se koristi za tisak na šalice i predmete od poliestera.

kako sniziti visok tlak prirodnim putem

Višebojni vizual cmyk ispisuje se na podlogu koja ima transfer sloj pomoću kojeg se vizual prenosi na željeni materijal. Pod pritiskom i visokom temperaturom podloga otpušta tintu s transfer papira i spaja se na proizvod.

unlimitedap.com PRO-35 Automatski merač krvnog pritiska (Serbian)

Prednost je mjerač pritiska boja na mehaničko habanje i pranje u perilici posuđa, no sam intenzitet boja biti će nešto slabiji. Odlikuje se kvalitetom i trajnošću. Najčešće se koristi za brandiranje polo majica, prsluka, košuja, kapa i sl.

Account Options

Često se primjenjuju kod brandiranja promotivnih proizvoda obzirom da su otporne na sve vremenske uvjete, mogu se lijepiti na bilo koju podlogu pa i na zakrivljene, te djeluju elegantnije od mjerač pritiska naljepnica. Predstavlja trajan način brandiranja. Boja gravure ovisi o podlozi koja se gravira. Povezani proizvodi.

hipertenzija istraga

Možda se pitate